html site templates
Inzethor PE-100

Inzethor

De perfecte oplossing voor draai-kiepramen. Eenvoudig te plaatsen zonder schroeven of tape. Geschikt voor kunststof, houten en aluminium draai-kiepramen.

De speciale constructie van de inzethor zorgt ervoor dat het raam nog gewoon kan sluiten. De inzethor kan dus het hele jaar in de raamopening blijven zitten. Maar ook het wegnemen van de hor is eenvoudig.

KENMERKEN
INZETHOR PE-100

• Hoogwaardig aluminium en gaas
• Speciaal geschikt voor draai-kiepramen
• Volledig weerbestendig
• Extra dunne rand voor betere pasvorm
• Met 1 klik te plaatsen en te verwijderen
• Geen schroeven of tape nodig
• Groot aantal standaardkleuren
• Groot aantal gaassoorten
• Makkelijk schoon te houden
• Onderhoudsvrij

Inzethor PE-100

Mogelijkheden

1

Standaardkleuren

RAL 9010 (wit)
RAL 9001 (crème)
RAL 7016 (antraciet)
RAL 8014 (sepiabruin)
RAL 9005 (zwart)
RAL 6009 (dennengroen)
RAL 5011 (staalblauw)
RAL 3005 (wijnrood)
RAL 9016 (extra wit)
Aluminium geanodiseerd

2

Gaassoorten

standaard zwart
standaard grijs
pollenwerend
extra transparant zwart
extra transparant grijs
extra sterk huisdierengaas

3

Maximale maten

breedte: 130 cm
hoogte: 240 cm

4

Bevestiging

geen schroeven of tape nodig (de inzethor kan zonder gereedschap geplaatst worden)

Specificaties

Het aluminium is van hoge kwaliteit, zowel het materiaal zelf als de coating. Door middel van poedercoating (in plaats van gewone lak) trekt de verflaag als het ware in het aluminium, waardoor de verf niet afbladdert als de hor het hele jaar bloot wordt gesteld aan weer en wind. De inzethor kan indien gewenst het hele jaar gebruikt worden.

De inzethor PE-100 is voorzien van professioneel gaas dat vele jaren meegaat. U kunt de inzethor het hele jaar gebruiken want het is volledig weerbestendig.

Inzethorren zijn specifiek bedoeld voor draai-kiepramen (ook wel kiep-kantelramen genoemd) van kunststof, hout en aluminium. Een inzethor is niet geschikt voor ramen die alleen naar buiten of binnen kunnen draaien. Heeft u een naar buiten draaiend raam? Dan raden we een rolhor of een voorzethor aan. Heeft u een naar binnen draaiend raam? Dan zou een rolhor (aan de buitenzijde) een mogelijkheid kunnen zijn. Als u twijfelt, neem dan gerust contact op.

Standaard steekt de inzethor PE-100 3,4 cm naar buiten. Als aan de buitenkant op minder dan 3,5 cm ruimte vanaf het raam een rolluik, screen of ander obstakel aanwezig is, dan kunnen wij een smaller frame leveren. Als er aan de buitenkant op het raam een luchtrooster, afwateringsbalkje, sierlijst of een andere verdikking op het raam zit dat meer dan 2 cm uitsteekt, dan kunnen wij een breder frame leveren.

We hebben een frame ontwikkeld waarvan de dunne rand (die tussen het kozijn en het raam komt) slechts 0,7 mm dik is aan het uiteinde, in plaats van de standaard 1,1 mm. De zeer dunne rand zorgt voor minder spanning op uw raam.

Inzethor PE-100

© Copyright Grandeur Horren